Maatwerk

Het is mogelijk om voor jou iets persoonlijks te maken mocht je niet vinden waar je eigenlijk naar op zoek bent in de webshop. Wat wordt er zoal aangeboden als maatwerk? Bekijk het hieronder. 

(Bruids) boeket

Zoek jij een speciaal boeket? Misschien wel voor je bruiloft of je papieren jubileum. Het is mogelijk om speciaal voor jou een uniek boeket te ontwerpen en te maken. 

Print

Zoek je een prachtige print voor in je interieur, maar wil je deze helemaal passend hebben bij de kleuren in je huis? Dan maak ik ook prints in opdracht. Ik kan dan naar je toekomen, dit kost € 50,- exclusief reiskosten. Ik kijk dan met je mee welke kleuren en stijl in jouw interieur zouden passen. Daarna ga ik aan de slag om een print te maken die aansluit bij jouw uitgesproken wensen. Je ontvangt 5 voorstellen en hieruit kun je jouw ideale print kiezen. Je laat deze dan zelf afdrukken of ik laat dit voor je doen. 

Flatlay

Wil je een flatlay hebben die past bij jouw bedrijf en product? Dat is zeker mogelijk! In opdracht maak ik voor jou een flatlay of zelfs een hele serie die je op jouw sociale media kan gebruiken. Je ontvangt 2 flatlays waar je uit kunt kiezen. Bestel je een losse flatlay dan kost dit € 25,- Een serie begint vanaf 3 stuks en dan gelden er andere tarieven. Bekijk hieronder de tarievenlijst. 

Content creatie

Staat jouw idee hier niet tussen en wil je iets anders laten maken? Neem dan gerust contact met me op.