Een blijvend geschenk

Bloemen houden van mensen en mensen houden van bloemen. Niet voor niets dat bloemen het vaakst worden gegeven bij diverse gelegenheden. Maar wat zo jammer is, is dat bloemen een tijdelijk karakter hebben. Je hebt er even plezier van en dan kunnen ze weer weg. Mijn bloemen spelen hier fantastisch op in, ze verwelken nooit! En doordat je iets blijvend geeft, geeft het ook meer waarde aan je zakelijke geschenk. 

Wat is er mogelijk?

Eigenlijk is er heel veel mogelijk. Te denken valt aan kaarten met bloemen, met hierop de eigen tekst vanuit het bedrijf, het logo, etc. In overleg kiezen we de kleurencombinaties en het is zelfs mogelijk om een type 

Voorbeeld zakelijk geschenk

Voor deze opdrachtgever was het belangrijk om eens een uniek geschenk te geven aan de vrijwilligers. Daarbij wilden ze graag mijn bloemen gecombineerd hebben met de plaats waarin deze organisatie opereert. Hierdoor is het idee van de blikjes met bloemen ontstaan.

De plattegrond van het dorp is gelaserd in het houten dekseltje en in het midden is een gaatje gemaakt. Precies op de locatie van het ontmoetingscentrum. Vanuit hier bloeit de bloem. Een mooie symboliek. De opdrachtgever was zeer enthousiast over het resultaat en ik zelf ook! 

Etalage Paris8

Etalage Parfuma Antwerp

Bijenkorf Rotterdam

Bijenkorf Utrecht

Voor Estée Lauder Compagnies mocht ik bloemen ontwerpen voor de lancering van een Limited Edition parfum. Prachtig om mijn bloemen zo terug te zien! Onderstaand de reactie vanuit de opdrachtgever;

Nogmaals erg bedankt voor je flexibiliteit tijdens dit project.

De winkels waren allemaal erg enthousiast over de kwaliteit van de bloemen. Het was een echte meerwaarde voor de lancering van onze limited edition collectie!

Voor Icing on the cake design mocht ik bladeren ontwerpen en creëren voor een boek presentatie voor Harpers Bazaar. Dit stond te stralen in het restaurant van het Rijksmuseum tijdens de boekpresentatie.  

De cosmeas die gemaakt konden worden

Voor de Ariadne at Home heb ik twee exclusieve diy's mogen ontwikkelen die via het tijdschrift en via de socials werden gepromoot. Het was een ongelooflijk mooie ervaring om exclusief voor een merk te mogen ontwerpen. De cosmea's en krokussen konden via de diy-pakketten gemaakt worden, zodat klanten zelf aan de slag konden gaan. 

 

* Foto's gemaakt door Kaatje Verschoren voor Ariadne at Home. 

De krokussen uit het pakket