Papieren bloemen ook voor zakelijk gebruik!

Een blijvend geschenk

Bloemen houden van mensen en mensen houden van bloemen. Niet voor niets dat bloemen het vaakst worden gegeven bij diverse gelegenheden. Maar wat zo jammer is, is dat bloemen een tijdelijk karakter hebben. Je hebt er even plezier van en dan kunnen ze weer weg. Mijn bloemen spelen hier fantastisch op in, ze verwelken nooit! En doordat je iets blijvend geeft, geeft het ook meer waarde aan je zakelijke geschenk. 

Wat is er mogelijk?

Eigenlijk is er heel veel mogelijk. Te denken valt aan kaarten met bloemen, met hierop de eigen tekst vanuit het bedrijf, het logo, etc. In overleg kiezen we de kleurencombinaties en het is zelfs mogelijk om een type 

Voorbeeld zakelijk geschenk

Voor deze opdrachtgever was het belangrijk om eens een uniek geschenk te geven aan de vrijwilligers. Daarbij wilden ze graag mijn bloemen gecombineerd hebben met de plaats waarin deze organisatie opereert. Hierdoor is het idee van de blikjes met bloemen ontstaan.

De plattegrond van het dorp is gelaserd in het houten dekseltje en in het midden is een gaatje gemaakt. Precies op de locatie van het ontmoetingscentrum. Vanuit hier bloeit de bloem. Een mooie symboliek. De opdrachtgever was zeer enthousiast over het resultaat en ik zelf ook!