The Fine Art Of Paper Flowers

Gepubliceerd op 25 april 2019 om 15:11

Een boek gemaakt door Tiffanie Turner, een van de bekendste makers van papieren bloemen. Zij heeft zich de laatste jaren vooral gericht op enorme objecten en staat hiermee op verschillende tentoonstellingen.

Nadat ik veel filmpjes via YouTube had bekeken over het maken van papieren bloemen, mistte ik toch het hebben van een boek. Niet zozeer om templates (kant en klare vormen) over te nemen, maar een kijkje in de keuken te krijgen van iemand die deze bloemen al erg goed kan maken. En iets fysieks vast te hebben, ik ben nu eenmaal gek op boeken.

Ik kwam erachter dat er veel meer handigere manieren zijn om mijn bloemen te maken en het boek van Tiffanie heeft mij hierbij enorm geholpen. Voor mij is het streven altijd een mooie bloem. Maar als ik deze ook goed lijkend op echte bloemen kan krijgen, vind ik dat nog mooier om te maken. Het boek laat je echt zien hoe je dit kan bereiken. Ben er wel op voorbereid dat het boek in het Engels is geschreven, dus af en toe moet je wat omrekenen met maten en ken je niet elk woord. Gelukkig is alles te vinden via Google.

Voor mij is dit boek echt een bijbel als je papieren bloemen maakt en dus mijn nummer 1 tip voor het maken van papieren bloemen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.