Workshop

Staat er voor jou geen geschikte datum bij? Stuur me een bericht dan plannen we samen iets in!

Wat ga je leren?

Als een van de weinige papieren bloemen makers in Nederland heb ik al vele jaren ervaring in het maken van deze prachtige bloemen, ik ben dan ook de juiste persoon om dit aan jou te leren. Wat ga ik jou leren? Alle basistechnieken die je nodig hebt voor het maken van papieren bloemen. Ik vertel je welke materialen je nodig hebt en leer je met deze materialen te werken. Natuurlijk ga je met een mooi, zelfgemaakt, eind resultaat naar huis! Je ontvangt een toffe reader, zodat je jouw eigen aantekeningen nog eens goed kunt nalezen. 

Moet ik nog iets meenemen?

Nee! Ik zorg voor alle materialen. Als je zelf zorgt dat je goede zin hebt en een goede gezondheid dan kunnen we lekker aan de slag. Ben je verkouden of grieperig, blijf dan liever thuis, dan plannen we een nieuwe datum. 

Gaat de workshop altijd door?

Ja!  Het kan dus zijn dat je alleen met mij bent of dat je in een groep van maximaal 6 personen zit. Ik hou voor nu een maximale groepsgrootte aan van 6 personen, zodat er genoeg tijd is voor alle vragen en het bieden van hulp.

Kan ik ook contant betalen? 

Helaas is dat niet mogelijk en gaat de inschrijving alleen via de website. 

Annuleren

Natuurlijk wil jij deze leuke workshop niet annuleren! Maar mocht je toch onverwachts ziek zijn dan plannen we een nieuwe datum. Kom je niet opdagen? Dan krijg je geen geld teruggestort. Mocht ik onverwachts zelf ziek zijn, dan verplaatsen we de workshop in overleg. 

Locatie

De workshops worden gehouden bij mij thuis aan de keukentafel! Beatrixstraat 11 te Schaijk. Wil je graag een workshop op locatie voor jezelf en vriendinnen of voor een team uitje? Stuur me dan even een berichtje en dan kijken we samen naar wat er mogelijk is!

Andere datum en tijd?

Staat er voor jou geen goede datum of tijd tussen? Stuur me dan ook even een berichtje, wellicht dat we dan samen iets anders kunnen inplannen!