Papieren bruiloft

Gepubliceerd op 5 oktober 2019 om 10:19

Wat geef je cadeau voor een papieren bruiloft?

Je wilt je geliefde toch met iets verrassen op jullie trouwdag. Je struint het internet af naar ideeën en eindigt bij de zoveelste aanbieder van bloemen. Tot nu! 

Door mee te gaan in de symbolen van de huwelijksjaren weet je zeker dat je met de papieren bloemen een geweldig kado gaat geven, je was immers toch al uitgekomen bij een boeketje. 

Het voordeel van het papieren boeket

De papieren bloemen kunnen wel jaren blijven staan, hierdoor is het een mooi en blijvend aandenken aan jullie papieren huwelijks jubileum. Het is zelfs mogelijk om het bruidsboeket na te laten maken van papier. Als je dit wilt is het wel raadzaam om op tijd contact op te nemen, aangezien papieren bloemen er niet zomaar zijn. En om zo goed samen af te stellen wat je precies mooi vindt. 

Moet je perse rozen geven?

Rozen blijven het symbool voor de liefde en blijven natuurlijk prachtige bloemen. Maar je hoeft niet perse vast te houden aan deze liefdesbloem. Het vieren van een papieren jubileum kan je ook met anderen bloemen, als ze maar van papier zijn natuurlijk!

 

De kracht van één bloem

Voor elk budget zijn er papieren bloemen te vinden. Zo kun je een heel boeket laten maken, maar vergis je ook niet in de kracht van een enkele bloem. Een prachtig kado voor jullie papieren jubileum. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.