Workshop Tafelstyling

Gepubliceerd op 8 januari 2020 om 13:03

Onlangs volgde ik een workshop tafelstyling. Het volgen van een creatieve workshop doe ik erg graag, omdat ik na het volgen van zo’n workshop vaak zelf productiever aan de slag kan met mijn eigen werk. Soms heb je even nieuwe inspiratie nodig en ik zoek dit dan in een leuke workshop. Via Instagram stuitte ik op de workshop van Eva en ik besloot mezelf gelijk aan te melden. 

De workshop tafelstyling werd verzorgd door Eva Krebbers van Miss lalamour fotografie en was in Vinkel. Alvast een eerste tip als je hier ook een workshop wilt gaan volgen; rijdt het lange pad op, maar het is niet het huis waar je tegenaan rijdt, je kunt daarvoor naar rechts op een zandpad, dat is de weg die je moet hebben. Ik belandde namelijk op een zondagochtend bij andere mensen in de woonkamer met mijn bloemen en een man in badjas schrok enorm van mijn onverwachtse bezoek. Het is maar een tip ;-)

Allereest moet ik zeggen dat Eva gewoon een heel fijn persoon is die alle aandacht heeft voor de cursisten en ook zorgt dat iedereen met toffe foto’s weer naar huis gaat. Ik had natuurlijk bloemen meegenomen en ik kon deze ook tijdens de workshop erbij pakken om zo deze ook te fotograferen bij een prachtige gedekte tafel.

Eva leert je wat er belangrijk is als je een tafel gaat stylen en heeft zelf veel leuke ideeën. Daarna ga je zelf ook aan de slag om iets stylen, wij gingen buiten aan de slag en creëerden een super tof plekje om mooie foto’s te maken. 

Al met al een super leuke en creatieve workshop en je gaat met hele mooie foto’s naar huis, die je weer kunt gebruiken voor je social media. Een absolute aanrader en ik denk dat ik zeker nog een keer ga deelnemen, want ik merk dat ik hierdoor zelf nog beter naar de styling van mijn eigen foto’s ben gaan kijken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.