Ariadne at Home

Expositie met Kapwani Kiwanga

Arena Lokaal

21-9-2020 om 10:43 Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - Anouk Böhmer (33) uit Herpen keek even vreemd op toen in haar e-mailinbox een bericht verscheen van het voormalige Witte de Withmuseum in Rotterdam. Of ze openstond voor een samenwerking voor de nieuwe expositie van Kapwani Kiwanga. Op 20 september opende de expositie met het nieuwe werk van Kapwani Kiwanga.

De eerste expositie

De eerste expositie van mijn papieren bloemen duurde maar liefst twee maanden. In Augustus en September 2019 was mijn werk te bezichtigen en te bewonderen in D'n Bogerd in Druten. Diverse media hebben hier een artikel over geschreven. 

De Gelderlander

Brabants Dagblad


De Maas en Waler

DRUTEN - Bloemenmaakster Anouk Böhmer zal tot eind september haar bloemen laten zien in cultureel centrum D'n Bogerd. Het is de eerste expositie van de jonge bloemenmaakster en de expositie is dagelijks te bezoeken, tijdens openingstijden van D'n Bogerd.

Anouk heeft een aantal kunstbloemen van het afgelopen jaar gebundeld in mooie strengen, die de wanden van D'n Bogerd prachtig opfleuren. Alle bloemen zijn gemaakt van papier, een bewuste keuze. 'Ik wil graag de schoonheid en de complexiteit van de natuur vangen en laten zien', aldus de bloemenontwerpster.