Magazine Schaap en Citroen

Voor een najaarsmagazine mocht ik bloemen maken ter ondersteuning aan de prachtige sieraden en horloges die te verkrijgen zijn bij Schaap en Citroen. Mooi om een keer te werken met een ander soort papier en hierdoor andere bloemen.

Eigen Huis en Tuin

29 September 2021 zal de uitzending plaatsvinden over mijn bloemen en laat ik een toffe diy zien! 

Ariadne at Home

Interview rubriek "Mijn Passie"

Een mooi interview over mijzelf en de bloemen, ontzettend tof om zo mijn bloemen en mijn foto's terug te zien in een tijdschrift! Ook volgde in deze editie de samenwerking voor de diy- pakketten die ik in samenwerking met Ariadne at Home ontwikkelde. 

De afbeeldingen van het tijdschrift zijn gemaakt door Anja van Dongen. 

Flow Magazine

Een ontzettend toffe vermelding in het prachtige tijdschrift; Flow Magazine

Sister Mag

Voor Sister Mag mocht ik een exclusieve diy schrijven. Voor de diy ben ik uitgegaan van doublette papier, omdat dit een duitse fabrikant is en dit gemakkelijker voor de lezers zou zijn om te kopen. De diy vind je via deze link: https://www.sister-mag.com/en/downloads-multimedia/diy-freebies/diy-paper-flowers-by-anouk-boehmer/

Ariadne at Home

bloemen gebruikt in sfeerfoto's 

Expositie met Kapwani Kiwanga

Arena Lokaal

21-9-2020 om 10:43 Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - Anouk Böhmer (33) uit Herpen keek even vreemd op toen in haar e-mailinbox een bericht verscheen van het voormalige Witte de Withmuseum in Rotterdam. Of ze openstond voor een samenwerking voor de nieuwe expositie van Kapwani Kiwanga. Op 20 september opende de expositie met het nieuwe werk van Kapwani Kiwanga.

Op dit moment staan mijn planten in Denemarken, Canada en vanaf Oktober ook in Frankrijk. Zo dankbaar dat ik een bijdrage mag leveren aan de exposities van

Kapwani Kiwanga. 

De eerste expositie

De eerste expositie van mijn papieren bloemen duurde maar liefst twee maanden. In Augustus en September 2019 was mijn werk te bezichtigen en te bewonderen in D'n Bogerd in Druten. Diverse media hebben hier een artikel over geschreven. 

De Gelderlander

Brabants Dagblad


De Maas en Waler

DRUTEN - Bloemenmaakster Anouk Böhmer zal tot eind september haar bloemen laten zien in cultureel centrum D'n Bogerd. Het is de eerste expositie van de jonge bloemenmaakster en de expositie is dagelijks te bezoeken, tijdens openingstijden van D'n Bogerd.

Anouk heeft een aantal kunstbloemen van het afgelopen jaar gebundeld in mooie strengen, die de wanden van D'n Bogerd prachtig opfleuren. Alle bloemen zijn gemaakt van papier, een bewuste keuze. 'Ik wil graag de schoonheid en de complexiteit van de natuur vangen en laten zien', aldus de bloemenontwerpster.