Anouk Böhmer

Hallo, ik ben Anouk, een ondernemer vanaf mijn elfde levensjaar. Mijn ondernemingsavontuur wordt gekenmerkt door vastberadenheid, flair en een onstuitbaar verlangen om te creëren en te inspireren.

Op mijn elfde begon ik te werken in een motel. Geen verplichting, maar pure passie en opwinding. Op die leeftijd was het eigenlijk niet toegestaan, maar ik heb altijd geleefd volgens mijn eerste ondernemersles: doen waarin je gelooft. Dat was mijn manier om mijn verlegenheid te overwinnen en te ontdekken dat hard werken je ver kan brengen.

Terwijl ik mijn opleiding volgde, werkte ik, soms zelfs een beetje spijbelend, in verschillende sectoren, van een friettent tot een slagerij. Mijn pad leidde me naar een carrière als manager van een callcenter waar klantvriendelijkheid bovenaan stond en later als filiaalmanager bij diverse winkelketens. Het was in deze omgevingen dat ik mijn liefde voor verkoop op de winkelvloer en vooral de visuele ondersteuning daarvan ontdekte. Dit werd uiteindelijk mijn passie.

Mijn ware passie ligt in het vertellen van verhalen door middel van producten. Ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn creaties aan te passen aan wat mensen willen. Mijn geest zit nooit stil, en waar anderen misschien problemen zien, ontdek ik juist prachtige oplossingen.

Hoe het allemaal begon? Na het afsluiten van mijn vorige bedrijf kwam ik in een fase waarin ik tijd overhad, maar mijn lichaam niet helemaal meewerkte. Dit bracht me even uit balans. Toen stuitte ik op een artikel over handgemaakte bloemen, en ik besloot het zelf te proberen. Ik bestelde wat papier en begon met het vervaardigen van bloemblaadjes. Stukje bij beetje werden mijn bloemen mooier, gedetailleerder, en de reacties via social media werden steeds groter. Dit gaf me het vertrouwen om door te gaan. Ik had nooit kunnen bedenken dat ik, jaren na het lezen van dat allereerste artikel over papieren bloemen, het gezicht van de papieren bloemen zou worden. Elke dag ben ik nog steeds blij en dankbaar dat ik zoveel bloemen mag maken, of het nu is om anderen te steunen of gewoon om een ruimte op te fleuren.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met me op. Tot snel!

foto anouk bohmer papieren bloemen

Socials

Op de socials zie je nog meer recentere papieren bloemen. Zeker de moeite om te volgen.