Bloemen in de Horeca

Als er ergens veel bloemen gebruikt worden dan is het wel in de horeca, op tafel of op de bar, in eigenlijk elke horeca zaak is wel een bloemstuk te vinden. Bloemen versterken het huiselijke gevoel en geven nog extra sfeer in bijvoorbeeld het restaurant.  

YUME - HERPEN

YUME had al kunstgroen laten aanbrengen, maar vonden het geheel niet warm en gezellig genoeg. Ze zochten naar een zacht alternatief, papieren bloemen zijn hierbij de perfecte combinatie. De eigenaren hebben gekozen om in elke ruimte een andere kleurstelling toe te passen, waardoor er verschillende sferen tot stand komen. Al met al een prachtig geheel!

Foto's gemaakt bij De Linde - Reek

papieren bloemen in de horeca

Prachtig groot bloemstuk op de stamtafel

bloemstuk in Linde Reek

Groter tafelstuk voor op de kleinere tafels. 

papieren bloemstuk op bar in Reek

Een eye-catcher op bar, onmisbaar in de horeca. 

Vaak wordt er gekozen om de lokale bloemist wat neer te laten zetten of wordt er gekozen voor zijde bloemen. Niet wetende dat de papieren bloemen nóg mooier zijn en dat deze, in tegenstelling tot verse bloemen, een lange periode "vers" blijven staan. Je hoeft je dan niet meer druk te maken om vieze vaasjes of verwelkte bloemen; een hele zorg minder. 

Het is mogelijk om de bloemen geheel in het kleurenthema van het bedrijf aan te passen. Op deze manier komt er een totaalbeeld in de zaak, die lang kan blijven staan..

stamtafel met papieren bloemen in Linde Reek