Bruiloft

Bij een bruiloft denken niet alle bruidsparen meteen aan papieren bloemen en toch komen er steeds meer bruidsparen op het idee om juist voor papieren bloemen te gaan. Want hoe geweldig is het dat jouw eigen boeket daarna nog jaren bewaard kan blijven, uniek en duurzaam!

Of je nu gaat voor een uitbundige stijl, ingetogen of juist een bohemian bruidsboeket. Bijna alles is mogelijk uit papier. Je bent niet afhankelijk van de seizoenen, want papieren bloemen die bloeien altijd. 

Hoe bestel je bruidsbloemen?

Het maken van bruidsbloemen is een heel persoonlijk proces. Je hebt waarschijnlijk een beeld van jouw ideale boeket of van bloemen die je perse in je boeket wilt hebben. Ik kan dit allemaal maken. Ik maak eerst een aantal testen en daarna gaan we verder aan het maken van een prachtig boeket. Tussendoor hebben we veel contact via whatsapp en je kunt natuurlijk altijd tussendoor langskomen in Herpen om de bloemen in het echt te zien. Het wordt echt een proces van ons samen, want voor zo'n belangrijke dag is een open en eerlijke communicatie erg belangrijk. 

Bruidsbloemen gecombineerd

Dit bruidspaar kiest voor een complete bloemeninrichting die ik heb gemaakt voor hun bruiloft. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van droogbloemen en kunstbloemen. Op dit moment werk ik nog hard aan alle stukken te maken, maar het beloofd een prachtig geheel te gaan worden. Als de bruiloft is geweest zal ik de foto's delen. Ook bij deze opdracht is er veel contact geweest tussen mij en het bruidspaar om zo tot hun ideale stijl te komen. 

Corsages

Wat de bruidsparen zeggen over mijn werk