Fotografie

E-star-sieraden 

Esther van E-star-sieraden maakt al jaren gebruik van mijn papieren bloemen als props. Je ziet dat de bloemen een mooi effect geven en goed combineren met de sieraden. Het onderwerp blijven de sieraden de papieren bloemen zijn echt ondersteunend aan de sfeer. De sieraden worden met de hand gemaakt en zijn te verkrijgen via: www.e-star-sieraden.nl

papieren bloemen met cashews door studio peper

Fine art door Miranda Rotteveel

Miranda is een ware foto- kunstenares. Zij weet met haar creativiteit prachtige stillevens te creëren. Bij deze foto's maakte zij gebruik van de papieren bloemen uit de propbox. 

papieren bloesem door studio peper fotografie

bord keramiek met papieren bloemen

Ingrid Wens Ceramics

Ingrid zocht bloemen die perfect combineerden bij haar fantastische, handgemaakte borden. De uitdaging was om niet te opvallende bloemen te maken, maar wel zodanig aanwezig dat ze de borden zouden versterken. Hierbij is er gebruikt gemaakt van andere verftechnieken dan normaal. En het resultaat mag er zijn. 

handgemaakt keramiek bord met papieren bloemen

food fotografie met papieren bloemen yessica duque

Food fotografie door Yessica Duqye Photography

Yessica is een fantastische fotografe die zich richt op food fotografie. Zij testte een aantal bloemen uit de propbox en creëerde hiermee deze prachtige, sfeervolle foto. 

Onlangs heeft Yessica meegewerkt aan het boek "Mijn liefde voor Indiaas eten" hierin staan haar food foto's. 


Askew Pottery

productshoot met papieren bloemen

Dina werd geïnspireerd door de bloemen in combinatie met het keramiek en zocht elegante bloemen die perfect bij haar borden zouden passen. Zodat de borden er nog meer zouden uitspringen. Juist door het gebruik van een enkele bloem, wordt de foto veel sprekender. 

askew pottery met papieren bloemen

scrambled met papieren bloemen

Myproov - Scrambled

Scrambled heeft de papieren bloemen gebruikt bij een campagne voor Myproov. Dit laat zien dat de papieren bloemen juist goed passen bij productfotografie in combinatie met de flatlaytechniek. 

productshoot met papieren bloemen

Nog meer inspiratie op doen? Bekijk de socials!