Bloemen in de Horeca

Als er ergens veel bloemen gebruikt worden dan is het wel in de horeca, op tafel of op de bar, in eigenlijk elke horeca zaak is wel een bloemstuk te vinden. Bloemen versterken het huiselijke gevoel en geven nog extra sfeer in bijvoorbeeld het restaurant.  

Vaak wordt er gekozen om de lokale bloemist wat neer te laten zetten of wordt er gekozen voor zijde bloemen. Niet wetende dat de papieren bloemen nóg mooier zijn en dat deze, in tegenstelling tot verse bloemen, een lange periode "vers" blijven staan. Je hoeft je dan niet meer druk te maken om vieze vaasjes of verwelkte bloemen; een hele zorg minder. 

Het is mogelijk om de bloemen geheel in het kleurenthema van het bedrijf aan te passen. Op deze manier komt er een totaalbeeld in de zaak die lang kan blijven staan. 

Als je eenmaal klant bent, krijg je op elke volgende aankoop/inruilmoment altijd 20 % korting. Zo bouwen we aan een duurzame relatie, waarin we de klanten elke keer weer weten te verrassen met prachtige bloemstukken. 

Groter tafelstuk voor op de kleinere tafels. 

Een eye-catcher op bar, onmisbaar in de horeca. 

Foto's zijn genomen in De Linde in Reek.